Suverän healing i Göteborg

Välkomna ska ni vara till mig och min blogg. Idag ska ni få höra om när jag gick på healing i Göteborg hos Anna On Light. Det var första gången jag gick dit och jag blev väldigt positivt överraskad eftersom jag inte visste hur det skulle gå till. Nu tänkte jag berätta för er om hur det gick till om ni skulle vilja göra detta någon gång i livet.

Som sagt gick jag på healing i Göteborg hos Anna On Light och det var en upplevelse ska jag meddela er. Man kan nästan beskriva healing genom att man under andliga metoder botar sjukdomar och så vidare. Det kan vara bra om man har en isittande sjukdom som man inte blir av med. Det bästa med detta är att man kan göra det vid vanlig kontakt, eller så kan man göra det på distans, du väljer liksom hur du vill ha behandlingen. Jag var i alla fall där och gjorde healing i Göteborg, och jag tyckte om det väldigt mycket. Jag har en sjukdom som jag tyvärr inte är redo att dela med mig om än, men jag kan i alla fall säga att detta hjälpte mig hur bra som helst och jag mår bättre nu än vad jag gjorde innan, vilket är så himla skönt. Jag vill rekommendera Anna On Light och hennes healing om ni skulle vara i behov av det. Jag hopps att ni har tyckt om detta inlägget och att ni vill komma tillbaka på söndag för ett helt nytt och fräscht inlägg. Kram på er så ses vi snart.