Jobba på Adsearch Scandinavia

Hej igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka nu på jobbet eller i skolan. Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med jobb.

Det är nämligen så att det har varit rätt så många av er som har uttryckt att ni är på jakt efter jobb och har undrat ifall jag kanske vet någon som söker folk. Därför så tänkte jag ta och skriva lite om Adsearch Scandinavia idag. Nu vet jag inte riktigt ifall det är så att de konstant söker folk, dock så utökar dem ju sin personalstyrka hela tiden och växer som företag, så jag tror nästan att en spontanansökan inte skulle sitta helt fel där heller. Hur som helst så tycker jag att man ska kika vidare på det ifall man nu är intresserade av att skaffa ett jobb där man verkligen kan trivas. Jag har en nära vän till mig som jobbar på Adsearch Scandinavia och tycker att det är världens bästa arbetsplats. Jag har själv varit där och hälsat på och tycker att det är oerhört bra stämning på kontoret. Hur som helst så ska jag inte tjata på så himla mycket mer nu i det här inlägget utan jag tänkte istället att jag tar och lägger in en länk någonstans här i inlägget så att ni kan klicka er vidare för att lämna in en ansökan eller helt enkelt bara läsa på om företaget och vad mer exakt som de kan erbjuda dig som anställd!