I behov av nya däck

Jag bor i Lund och har en äldre bil som jag och polarna brukar åka runt och busköra i på helgerna. Då åker vi till olika grusgropar och öde stigar i skogen för att sladda och göra donuts. Det är en gammal Volvo och på vintrarna brukar jag ta med henne ut på isen med ett par rejäla dubbar i isen och köra så att snön yr flera meter över istäcket. När vi var ute och körde i utanför Sjöbo förra helgen så körde vi som bara den fast inte på grus utan på asfalt. Däcken har inte varit bra på länge och då drog det musten ur de stackars däcken som nu i princip är helt slutkörda. Jag måste byta dem innan jag kör nästa gång. Det är en del andra mindre problem som också behöver åtgärdas på bilen. Jag brukar alltid lämna in den på samma bilverkstad i Lund. De heter 11-ans Bilverkstad och de hjälper kunder i Lund, Sjöbo och Dalby med deras älskade bilar. Jag brukar alltid vända mig till denna bilverkstad om jag skulle ha några problem med bilen. De kan allt ifrån motorhaveri, elfel och tekniska svårigheter. Och nu är det dags att ta in henne där på bilverkstaden så får de ta en övergripande titt så att hon kommer fortsätta rulla igenom detta året också. Men prio är däckbytet, för däcken är just nu helt slutkörda. Jag tror inte att de skulle klara en vänstersväng på blöt vägbana…